ЛА Галакси: Бекъм няма да остава в Милан

11:31
ЛА Галакси: Бекъм няма да остава в Милан
ЛА Галакси категорично отхвърли възможността английският национал Дейвид Бекъм да остане в тима на Милан след като изтече периодът на наем.

Ръководството на Лос Анджелис Галакси желае Бекъм да се върне в техните редици още за началото на местния шампионат през март, когато изтича и договора с италианския гранд. Официалното съобщение от страна на американците е предизвикано от коментара на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани, който обяви, че би искал да задържи англичанина в миланския гранд.

"Дейвид има контракт с нас и освен това обича да живее в Лос Анджелис. Той искаше по-добър състав и ние го осигурихме, не виждам причина да напуска. Ние сме се договорили с него, децата му учат тук и това е всичко. Няма нищо за обсъждане, той се връща при нас", заяви Тим Лейвек от ръководството на Галакси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

grafa888
01.02.2009 07:52

Аз лично нито Бекъм харесвам ,нито Милан.Просто не харесвам играта му ,той разчите само на пряк свободни удари и признавам че има талант ,но аз не харесвам полузащитници ,които не се раздават на терена , а хващат вратаря в неизгоден момент.Моите любими халфове са Фабрегас(Арсенал) и Насри (Арсенал),та по темата смятам, че надали Галакси след като хвърли толкова милиони ще се сбогуват с Бекъм за смешните 4.8 милиона.Това е моето мнение *wink*

cayenne
30.01.2009 09:12

Фен съм на Бекъм откато гледам футбол и не искам да оставя в Милан по простата причина, че много ги мразя... А шанса да остане е минимален, нали знаете какъв контракт подписа при преминаването си ...

Kalinho
29.01.2009 13:07

всичко е въпрос на пари*smile* а и Милан обичат футболисти над 30 така че няма проблем ще го уредим

beastt
29.01.2009 11:35

аз не вярвам че няма да го пуснат Бекъм иска да играе в Европа и в отбора на Милан според мен, той самият иска да остане в Милан и играе с желание в отбора, не вярвам, че Бекъм няма да остане в Милан.