ЦСКА и Славия с най-доброто на финала за Купата на България

15:54
ЦСКА и Славия с най-доброто на финала за Купата на България
Никакви кадрови проблеми нямат наставникът на Славия Емил Велев и този на ЦСКА Милен Радуканов преди финала за Купата на България между двата след по-малко от седмица.

Срещата е с начален час 19:00, а билетите са сравнително евтини - 3, 5 и 8 лева, съобщи днес на специална пресконференция президентът на ПФЛ Стефан Капралов.

На събитието, освен треньорите на двата тима, присъстваха и рожденикът Тодор Янчев, от страна на "армейците" и Илия Илиев от страна на "белите". Новото във финала ще бъде това, че отборите ще бъдат изведени от деца от дома в с. Дрен, облечени в екипите на двата финалиста. Срещата ще се играе с топки "Пума", като и двата отбора вече са получили по 20 такива, за да свикнат.

"Отлични топки. Готвим се сериозно и отговорно за всеки мач. Невинаги фаворитът печели.Трябва да работим всеки ден с мисъл за мача и да търсим успеха", сподели Радуканов.

Кокала пък добави: "Топката не е от значение, а този, който я рита. Най-хубавото на финалите е, че след това веднага те награждават. Наистина в последните кръгове не показваме желаната игра. ЦСКА бият наред и при тях времето върви бързо. При нас е по-бавничко. Само този финал ни дава път за Европа. Специално за този мач сме амбицирани да вземем Купата".

И двамата специалисти обаче признаха, че ще пуснат резервите в мачовете преди финала, които са за първенство. Освен наградния фонд, друга причини за двата тима да гонят задължителен успех във финала е това, че носителят на трофея ще започне участието си в Лига Европа директно от плейофите за влизане в груповата фаза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
20.05.2011 12:21

Малко е рано да се каже,че ще са с най-доброто,все пак преди това има кръг от А група и 4-5 дни тренировки,може някой да се контузи все пак.

GYOKOV
19.05.2011 23:10

Мисля че Вентци ще ги изработи онези дето се борят за 4-тото място*wink*