Избират Боби Михайлов тайно

15:58
Избират Боби Михайлов тайно
Делегатите на конгреса на Българския Футболен Съюз започнаха тайно гласуване за президент на футболната централа, като единствен кандидат за поста е Борислав Михайлов. Конгресът прие в Българския Футболен Съюз нови 352 клуба за членове, след което бяха приети единодушно и промени в устава на централата.

Михайлов не прочете отчета си за дейността на БФС по време на мандата, а всеки делегат получи копирано копие от него. Президентът на централа казва в обръщението си към делегатите:

"Уважаеми делегати предлагам на вниманието ви отчет за дейността на БФС от избора ни през октомври 2005 г. до 30 януари 2009 г. Надяваме се от тази висока трибуна да чуем обективната ви оценка за всичко, което успяхме да направим през изминалите повече от три години и за всичко, което според вас не сме успели да свършим."

Борислав Михайлов беше приет за единствен кандидат-президент и в момента тече тайното гласуване на делегатите. Куриозът бе, че говорителят съобщи, че явното гласуване противоречи на устава, но въпреки това предложи гласуването да е явно. Никой от делегатите обаче не подкрепи предложението за явно гласуване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация