Френски \"чук\" подсили Реал

10:21
Френски \"чук\" подсили Реал
Малко неочакван трансфер в края на зимния прозорец осъществи Реал Мадрид. Халфът на Уест Хям Жулиен Фобер ще играе в "Кралския клуб" под наем до лятото. 1,5 милиона евро прибраха "чуковете" от сделката за футболиста.

Съществува възможност французинът да остане за постоянно срещу 6 милиона евро, ако се представи добре.

Междувременно, треньорът на "Белия балет" Хуанде Рамос се оплака, че не винаги има думата при трансферите в мадридския гранд.

"Аз често си говоря с президента Болуда и техническия директор Миятович, но често никой не ме пита за това дали искам даден футболист да дойде или остане в тима. Доволен съм от привличането на Хунтелаар и Диара. Те показаха, че имат място в Реал", коментира Рамос пред вестник "Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spiker
31.01.2009 20:22

Ще те поправя. Там няма само СУПЕРзвезди, има и само звезди и проекто-таланти. Всички плуят Ман, но не виждат истината. Парк струва около 10М паунда, а Флетчър около 5. В Реал играчи които струват по 20-30М евро не играят(Оуен, Касано, Савиола(той преди)) пък ще ми пускат някакъв "ЧУК" *thinking*

slavorosen
31.01.2009 13:12

Временно решение,което е оправдано до някаква степен.Погледнете Юнайтед-там няма само звезди ,но и играчи като Флетчър,Парк и т.н.

cesekarchetooo
31.01.2009 12:12

Ако продължават да обират боклука на Европа, Реал и до второто място в Примера няма да стигнат...

spiker
31.01.2009 10:40

Изобщо не го виждам как ще се наложи в Испания и камо ли в Реал *sick*