Легендарен голмайстор на ЦСКА: Костов има бъдеще в клуба, трябва да получи шанс

11:51
Легендарен голмайстор на ЦСКА: Костов има бъдеще в клуба, трябва да получи шанс
Легендарният нападател на червените Петър Жеков също говори пред „Тема Спорт" за двубоя с Локомотив. Той акцентира върху представянето на младия Станислав Костов.

„Костов е много талантливо момче и смятам, че има бъдеще в ЦСКА. Тепърва ще се развива и утвърждава в състава. Направи добър мач в Пловдив и се отличи над останалите избраници на Милен Радуканов.

Беше навсякъде по терена - в определени периоди от време игра като опорен халф, като атакуващ, по лявото крило, по дясното. Дано през новия сезон му се дава повече шанс за изява, защото той го заслужава. Има футбол в Станислав и ЦСКА трябва да му помогне да развие качествата си", каза Жеков.

Той отбеляза като голяма грешка, че ЦСКА не игра с повече титуляри срещу Локомотив заради предстоящия финал за Купата на България.

„Не разбрах защо Милен реши да пази основните си футболисти за Славия. ЦСКА може да бие белите дори със състава, който игра нa „Лаута".

Локомотив е по-класен отбор от съперника на финала за купата. Грешка бе да се разчита на толкова резерви. Трябваше Радуканов да пусне обичайните си титуляри и да направи три смени по време на мача, щом иска да пази водещите си футболисти.

Локомотив изигра отличен мач и трябва де се радваме, че победата им не бе още по-убедителна от това 4:1, защото това можеше да стане и резилът за нас ставаше още по-голям", завърши Жеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация