Сър Алекс дава класата на Юнайтед, смята Анелка

13:25
Сър Алекс дава класата на Юнайтед, смята Анелка
Сър Алекс Фъргюсън прави малката разлика в класата между Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул, смята Никола Анелка. Според нападателя, мениджърът на "Червените дяволи" е умен и находчив треньор.

"Не може да се твърди, че Манчестър имат кой знае колко по-добър тим от нашия, или пък от този на Ливърпул. Разликата се корени в това, че сър Алекс е умен и находчив треньор. Умее да преценява с абсолютна точност колко и какви футболисти са му нужни, без да се престарава. Той някак успява да прехвърли духа си на състезателите в тима. Това е безценно”, коментира Анелка пред "Сън".

Интересно каква ли ще бъде реакцията на мениджъра на Челси Луиш Фелипе Сколари, който заедно с Рафа Бенитес води люта словесна престрелка с Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
12.02.2009 20:47

angel_hi Не може би ами е най-добрият , той би 2-рият трениор с близо 2но повече точки...Това е забележително.Този сезон Червените Дяволи ме радват до краен предел.

spiker
31.01.2009 20:13

Хах, че те на Манчестър само отбора им струва повече от брутния доход на държавата ни бе *lol*
Вярно, Сър Алекс е от най-добрите треньори в света, но не мисля че само той е причината за силните игри на MUFC

infernistone
31.01.2009 18:15

друга голяма разлика мужду тях и САФ е че той просто знае как да подреди отбора си за всеки един мач. Glory Glory Man United

infernistone
31.01.2009 18:12

сколари първо не е за челси защото има други виждания за играта а челси не могат да играят нападателен футбол колкото до бетитес неговата идеология не е за висшата лига

angel_hi
31.01.2009 13:35

Анелка е напълно прав.Сър е умен и е най-добрият треньор в Англия и може би в света.Сколари и Бенитес му завиждат на успехите и качествата му.Ще видим утре битката между тях и според мен който победи от Челси и Ливера има някакъв шанс да се бори с Манчо за титлата.