Напрежение има върху Юве и Милан, смята Станкович

17:45
Напрежение има върху Юве и Милан, смята Станкович
Един от най-опитните футболисти на Интер Деян Станкович сподели, че под натиск и напрежение са поставени Ювентус и Милан, а не "нерадзурите", пише "Кориере дело Спорт". Според сърбина, криза в тима на Жозе Моуриньо няма.

"Хората си мислят разни неща, но те досега не са влизали в нашата съблекалня. В Италия нещата винаги са преувеличени, но на играчите не им пука особено. Моуриньо е прав, когато казва, че натискът не пада върху нас. Това става върху тези, които се опитват да ни изместят. Чувстваме се страхотно на първото място", заяви Станкович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

grafa888
01.02.2009 07:56

Милан,Милан.....,Деян Станкович е доста опитен халф има много силен крак ,но смятам ,че повече ще отива на Юве ,те не са с толкова голям и добър състав както преди и смятам , че ако стигне до трансфер то това трябва да е в Ювентус .

RONALDO_Pavel_6
31.01.2009 22:50

МИЛАН е най добрия итал. отбор ,просто Анчелоти си прай ташак със състава *evil*

Kalinho
31.01.2009 22:05

че те и Чесли така си биеха. Според мен Интер няма толкова класни играчи като цяло ама с късмет и може и нещо друго ама ще станат шампиони. Виж им само конкурентите Милан играчи предимно на по над 30 че и над 34-35 години, Юве още не могат да сглобят отбор какъвто имаха преди да ги накажат, Рома имат за мен най балансирания отбор ама много контузии и лошия старт ги лишиха от реални шансове да се борят за първото място така, че кой друг ако не пак Интер

spiker
31.01.2009 20:15

Според мен Юве бавно бавно ще си вземе шампионската титла. Жозе не може да подреди Интер както трябва и затова играят много слабо и винаги бият с по 1-0 или 2-1...