Раул с рекорд, Реал втори

09:16
Раул с рекорд, Реал втори
Двоен повод за радост донесе съботната вечер за мадридския Реал. "Кралския клуб" спечели гостуването си на Нумансия с 2:0 и се изкачи на второ място в Примера, а човекът-икона за "Белия балет" Раул изравни рекорда на Алфредо Ди Стефано за най-много голове в историята на клуба. Двамата имат по 307 попадения с екипа на Реал.

През първото полувреме Хосе Баркеро от домакините удари гредата в 27-а минута, но като цяло интересните моменти бяха малко. Втората част обаче Реал успя да наложи надмощие.

В 48-а минута Раул изведе "Кралския клуб" напред в резултата. Ариен Робен с удар от границата на наказателното поле в 56-а минута отбеляза второ попадение за своите. До края на срещата с добрите си намеси за пореден път се отличи Икер Касияс, който спаси победата за Реал.

С успеха мадритчани са втори, като изостават с 9 точки от лидера Барселона, който е с мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
01.02.2009 12:58

Това искам да кажа и аз,че не е само до клуба

cesekarchetooo
01.02.2009 12:43

wba, къде се е чуло и видяло в съвременния футбол играч да играе без пари? Човека има да издържа семейство, деца... нека си обича клуба, ама не очаквай да играе само за едното "Браво!".

wba
01.02.2009 12:08

Да бе,тои раул взима 20 лева на ден нали и не играе за пари...
Ти мислиш ли,че Раул ако не взимаше добра сума и Реал не му предлагаха щеше да остане там.Тои е там поради простата причина ,че взима добри пари.Тва вече е и друго ,че си обича клуба и играе от сърце също Както С.Герард

topmo3
01.02.2009 11:35

Реал не ги харесвам,но Раул е номер 1.Много обичам такива футболисти,които играят за своя клуб от сърце,неинтересуващи се от парите *smile* верни на своята публика евала!