Дрогба става \"гражданин\", Робиньо тъмносин

10:47
Дрогба става \"гражданин\", Робиньо тъмносин
Звездна размяна готвят Манчестър Сити и Челси, пише "News of the World". "Гражданите" искат да вземат Дидие Дрогба, а в замяна към Лондон ще отпътува Робиньо.

И двамата футболисти създават сериозни проблеми на клубовете и наставниците си в последно време. Бразилецът си тръгна своеволно от лагера на Сити преди две седмици, а след това бе обвинен в изнасилване.

Дрогба на няколко пъти влезе в словесни престрелки с Луиш Фелипе Сколари и ръководството на Челси. Нападателят бе недоволен, че не започва като титуляр всеки мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
01.02.2009 17:27

Поредните клюки...пълни глупости.Сити толкова се натяга за подписа на Робиньо и няма логика сега да го смени с Дрогба ,който е 7 години по-възрастен (ако не се лъжа) ,а и отмина пикът в кариерата му.Този сезон Дидие играе мнооого под нивото си.Помним преди години какъв голмайстор беше ,а сега за нищо не става.Дрогба ще отиде в Сити,колкото Кака' отиде..... *joking*

cesekarchetooo
01.02.2009 11:53

Дрогба най-накрая трябва да стане гражданин *joking* Сега сериозно... за мен това е поредната спекулация, тиражирана от вестниците на острова. След като толкова се натискаха за Робиньо, едва ли биха го предотстъпили след половин сезон игра. А за Дрогба - има реален шанс да напусне Челси, но едва ли ще е в посока Сити. За него това би било крачка назад... а що се отнася до футбола в Англия - не е само в Англия - в целият свят е. Просто вече парите въртят света, и все по-малко хора играят за удоволствието, което доставя най-великата, или пък за аплодисментите на публиката. Футболът се е превърнал в начин за печелене на пари - жалко, но факт...

tamplier
01.02.2009 11:11

Футболът в Англия е луда работа.Тия "скромни" милиардери съвсем объркаха футболния живот на АЛБИОНА. Всекидневно се тиражират горещи новини,коя от коя по шокиращи.Да си трньор или футболист във висшата лига вече не е така просто.Да слагаш етикет на колоритна личност като Кантона вече е демоде.Дори в Холивуд биха завидели на медийния интерес,който тресе Премиърлийг.Не му завиждам на М.Хюз,надали ще му стигне времето да ни убеди,че е подходящият човек за Сити.