Сашо Диков ще съдийства мач на реферите

11:34
Сашо Диков ще съдийства мач на реферите
Журналистът Сашо Диков ще влезе в ролята на рефер за демонстративния мач на съдиите, който "Еврофутбол" организира в неделя /5 юни/.

Срещата ще се проведе в рамките на Третия турнир по футбол за аматьори за наградите на българския букмейкър. Мачът, който ще изправи един срещу друг два отбора на реферите от Съдийската комисия към Българския футболен съюз, е от 13:10 ч. Той ще се играе на едно от четирите игрища, които ще бъдат изградени специално за турнира в Южния парк в София, Голямата поляна (със сцената), при входа от бул. "Гоце Делчев". Демонстративният мач ще се проведе съгласно правилата на турнира, според които времетраенето на едно полувреме е 15 минути, а почивката - 5 минути. В състава на всеки от отборите влизат по 5 играча и 2-ма резерви. Сред участниците в мача са международният съдия Николай Йорданов, международният асистент Николай Ангелов, съдиите от "А" футболна група Таско Тасков, Богомил Маринов, Калин Людмилов, Георги Кабаков, Ивайло Стоянов, Никола Попов, асистентът в "А" група Николай Кънчев, ръководещият в "Б" група Георги Игнатов и асистентите във втория ни футболен ешелон Антон Терзиев, Младен Маринов, Димитър Русев, Георги Тодоров, Адриян Петров. Две представителки на т. нар. нежен пол, ще дават рамо на мъжете във всеки от отборите.

Дама ще свири и първия мач от турнира в събота. Международният съдия Димитрина Милкова ще следи за коректната игра на двубоя, който по програма започва в 10:00 ч., веднага след официалното откриване. "Еврофутбол" планира провеждане на множество забавления за публиката на турнира през двата дни. Игра със зрителите "Гол от центъра" ще има в събота около обяд. Следобяд около 16:00 ч. ще се проведе мач на участници от публиката срещу мажоретките на "Еврофутбол". Следващия ден малко след 10:00 ч. зрители ще имат възможност да бият дузпи срещу мажоретките, а три часа по-късно е демонстративният мач на съдиите. Той ще се проведе непосредствено след двубоя за 3-то място, и преди финала.

Тазгодишният футболен турнир е третата подобна надпревара, която "Еврофутбол" провежда за любителите на най-популярния спорт. Първата бе през 2008 г. и се състоя на плажа в курортен комплекс "Елените", а втората се игра на Златни пясъци през 2009 г. В тазгодишното трето издание турнирът ще надхвърли двойно мащабите на състезанието от 2008 г., когато участваха 16 отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация