Милан включи Бекъм в групата за УЕФА, пробва да го задържи

13:24
Милан включи Бекъм в групата за УЕФА, пробва да го задържи
От ръководството на италианския гранд Милан обявиха, че не са загубили надеждата си Дейвид Бекъм да остане на "Джузепе Меаца", въпреки че това е доста трудна задача. Английският полузащитник изработи два от головете за успеха на "росонерите" с 3:0 срещу Лацио в Рим, а Милан не познава поражението вече пет мача, в които Бекъм игра след идването си от Лос Анджелис Галакси.

33-годишният бивш халф на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид бе картотекиран в отбора от 25 футболисти за мачовете от Купата на УЕФА, въпреки факта, че ще може да играе само в следващия кръг, ако се върне в САЩ на 9 март.

"Включихме го в списъка, тъй като искам да бъде в състава за двете срещи с Вердер Бремен", каза треньорът на Милан Карло Анчелоти.

Вицепрезидентът Адриано Галиани не пропусна отново да похвали Бекъм и сподели, а играчите на ломбардския клуб също се надяват, че Бекъм в крайна сметка ще остане в отбора. Самият футболист отказва да коментира своето бъдеще с тезата, че предпочита да се концентрира в борбата за съкратяване на точковата разлика с Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rufcho
02.02.2009 14:25

100% ще остане. Снощо го гледах колко надъхано игра и асистира за попаденията на Милан. Той самия иска много но тия американци ще направят всичко за да го задържат, той е като златна мина за тях. Толкова много реклами и клипове се правят с него в САЩ че не ми се мисли колко пари докарва на клуба. Бекам сигурно в разбрал че американците като цяло смятат нашия футбол за женска игра, за тях има само американски футбол, в който аз не виждам нищо друго освен едни мажоретки които излизат на полувремето. Както и да е, надявам се от Милан да направят всичко възможно да го задържат, за да има възможност момчето да играе за последно на голям форум, а именно световното. *smile*