Дефо се хвърли на Парис Хилтън

21:58
Дефо се хвърли на Парис Хилтън
Нападателят на Тотнъм срещнал богатата наследница в лондонски хотел, където палавата Парис била ангажирана за нова фотосесия.

Джърмейн Дефоу и част от съотборниците му решили да се повеселят след победата над Сток Сити и неочаквано попаднали на русата красавица. Скандалната дама обаче нямала никаква представа кой е този Джъмейн Дефоу и с какво се занимава. Въпреки това голмайсторът веднага проучил как стоят нещата и дори поискал да си резервира стая в близост до мисис Хилтън, но за негово съжаление всичко било заето.

Медиите в Англия не определят Дефо като голям красавец, но пък не са една и две красивите девойки, които са попадали в мрежите му. Най-големите му постижения в тази сфера са ослепителните Шарлот Меърс и Даниел Лойд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dre
03.02.2009 01:41

По повод дали няма да си сложи изкуствени гърди - някой хора обичат естественото положение на нещата , аз също съм един от тях . И какво като си сложат силикон , всичките изглеждат еднакво , гледай "уж" певиците на пайнер на какво приличат , всичките все едно са една и съща жена , само дето си е сменила прическата .

wba
02.02.2009 23:40

Парис Хилтон мяза на рускинче с тези гърди.Толкова ли е стисната та не си сложи едни силикони бе *devil*

Hacktool
02.02.2009 23:29

martototo
Абе аз бих я преслушал и без да си оправя циците и носа. Не, че нещо ами просто така за мръвката, както се вика толкова такива като нея съм опънал, че една повече не е нищо. *devil* и да завърша с пожелание: На всеки по една такава и с толкова пари да го завива вечер в леглото *joking*

martototo
02.02.2009 23:13

хахахаахах ТАЗИ НОВИНА Я ПОКАЗАХ НА 1 ПРИЯТЕЛ......... и както каза той........... няма лошо САМО ДА ЗЕМЕ ДА И СЛОЖИ ЦИЦИ И ДА И ОПРАВИ НОСЪТ и всичко е перфе *joking* *sick*

doktora_10
02.02.2009 22:03

Тоз Дефоу никак не е глупав *joking* Знае къде да скача и на кой *stop*