Нямаше как да купим по-добър от Кийн

13:43
Нямаше как да купим по-добър от Кийн
Мениджърът лондонския Тотнъм Хари Реднап заяви тази сутрин, че е щастлив от завръщането на нападателя Роби Кийн на стадион "Уайт Харт Лейн" за около 12 милиона паунда от тима на Ливърпул.

Ирландецът последва в Северен Лондон вратаря Карло Кудичини и полузащитника Уилсън Паласиос. Другото ново попълнение в тима Джърмейн Дефоу получи тежка контузия и няма да играе доста време.

"Контузията на Джърмейн е голям удар за нас - той започна добре и вкара три гола. Той вярваше, че ще реализира много попадения до края на сезона и ние трябваше да вземем някой, който да го замести. Що се касае до Роби, нямаше как да вземем по-добър от него. Хората правят важни решения в своя живот, но неговият трансфер в Ливърпул не се получи. Ние обаче се радваме, че той се върна. Президентът Леви работи здраво за да го върне и Кийн сега е в Тотнъм. Нещата не бяха добри за Роби в Ливърпул. Те са толкова силен тим, който върви добре в лигата и за него бе трудно да пробие в първия състав. Ние се радваме, че е тук, както и Кудичини и Паласиос. Те са добри попълнения и аз съм доволен от свършената работа по време на трансферния прозорец", заяви Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Andy_Gray
04.02.2009 22:05

голяма браво на Хари Реднап! е това е истински треньор и психолог, а не като испанското буре Бентиез *sick* Дано Реднап вдигне нивото в Тотнъм и догодина ги видим по-силни и убедителни...Фен съм на Ливърпул и само успехи и късмет мога да пожелая на Роби Кийн! Истинските фенове никога няма да те забравим! Дано в Тотнъм Роби отново си върне формата....а тиквата Бенитиез се разкара час по-скоро *evil* Боли мен моного всеки път като чета новини за Роби, и се сещам как свинкята Бенитез го натира, за да пуска смешниците Бабел, Кайт и Лукас

MeToDueB
03.02.2009 23:45

не е лесно да си злобен и завистлив гонзо .. нали ?

Don_Gonzo
03.02.2009 14:40

Очаквайте през идното лято сензационното завръщане на българската звезда Димитър Бербатов в състава на Тотнъм!!! *devil*

MISTERIY
03.02.2009 14:37

Продават Джермейн Дефоу след половин сезон си го купуват отново, продават Роби Кийн след половин сезон си го откупуват и него, продават Паскал Шинбонда след половин сезон и него си го купуват. Управляващите в Тотнъм май им лопат дъските.