Най-дългите крака в света се разходиха до френското посолство

17:36
Най-дългите крака в света се разходиха до френското посолство
Манекенката с най-дългите крака в света (126 см.) Адриана Скленарикова Карембьо използва визитата си у нас, за да награди победителите от завършилия турнир по петанка, организиран от Френско-българската търговска камара.

Словашката красавица пристигна с лъскав черен автомобил за награждаването във френското посолство и бързо събра погледите с високия си ръст, допълнен от обувки на токчета. Карембьо, която е записана в Книгата на рекордите на Гинес като манекенката с най-дълги крака, е в България, за да промотира козметичната си линия, а освен това ще се срещне и с премиера Бойко Борисов.

Топмоделът и българският министър-председател ще се засекат на официалната церемония по учредяването на Камара на минералните води в България в понеделник. След това на родената през 1971 година словачка й предстои пътуване до Велико Търново. Кученце на друг от гостите на награждаването обаче събра погледите на минувачите преди пристигането на дългокраката хубавица, която в момента е разделена със съпруга си - бившия футболист Кристиан Карембьо. Четириногото пристигна в комплект със стопанина си, качено на мотора му, като не му липсваха дори тъмните очила. Дресурата му също беше на ниво, тъй като след само няколко думи от господаря си застана мирно на возилото и започна "да позира" за фотообективите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
12.06.2011 20:05

ей да я напънем всички откачалки от сайта,пожелавам я на всички *joking*

katalunecaa
12.06.2011 19:32

че Бат Бойко е най-големия футболист бе *lol* хахаха

MU123
12.06.2011 19:23

Само да попитам каква за бога футболна новина е това, че някаква манекенка ще създава козметика и ще се срещне с ББ?!*thumb_down*