Бекъм иска в Милан, Галиани дава ?15 милиона

14:26
Бекъм иска в Милан, Галиани дава ?15 милиона
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че клубът ще направи всичко по силите си, за да задържи английския национал Дейвид Бекъм, който е даден под наем на италианските грандове от Лос Анджелис Галакси. Ръководството на италианския гранд е предложило на американския клуб 15 милиона евро, за да откупи правата на английската звезда.

На въпроса дали Бекъм би искал да остане в клуба Галиани заяви пред италианските медии:

"Мисля, че да, но мога да говоря само от името на клуба и в тази връзка ще направим всичко по-силите си, за да го задържим и след март."

По договор Бекъм трябва да се върне в САЩ след три месеца в Италия, според медиите бившият играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид има желание да остане в Милан. Откакто е в Италия бившият капитан на "Трите лъва" спечели сърцата на феновете на Милан. В момента Галиани вижда Бекъм като неразривна част от тима, който вече се надява за шампионска титла в Серия "А", но все пак тепърва предстоят преговори с Галакси.

"Ясно е, че искаме да го задържим до края на сезона или поне докато си осигурим спечелване на шампионата. Имаме надежда, но все пак трябва да уважаваме договорите. Ако Галакси искат да преговаряме ще е повече от чудесно да се споразумеем", допълни още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
03.02.2009 19:37

Въпреки,че едва ли не ненавиждам Милан,Бекам им е нужен и ще им помогне дори да спечелят титлата ако продължават да играят така!

ov3r
03.02.2009 15:02

Дейвид Бекъм е страхотен футболист. Според мен 15 млн. евро не е "всичко, което Милан може да направи" и при положение, че се харчат 20-30 млн. за абсолютни паляци, италианците трябва да се понапънат повече, за да задържат играча.

svetlio_vn
03.02.2009 14:42

Бекам има какво да даде на футбола в Европа още поне 2-3 години . Нека след това се завърне в САЩ ако иска .

Pechenqgata
03.02.2009 14:33

Ще е добре бекъм да остане в милан не само за клуба а и за всички фенове не само на милан а и на футбола в света. Лично на мен ми се иска да остане в милан въпреки че съм фен на Интер *wink*