Роби Кийн: Завърнах се у дома

20:52
Роби Кийн: Завърнах се у дома
Ирландският нападател Роби Кийн заяви, че се завръща вкъщи след като Ливърпул го продаде обратно на бившия му тим Тотнъм за 15 милиона паунда.

Голмайсторът каза, че ще даде всичко от себе си за да бележи голове и да помогне на отбора да остане във Висшата лига на Англия. Нападателят призна след като преминаването на "Уайт Харт Лейн" стана факт:

"Решението да се завърна при "шпорите" не беше трудно, тъй като това е моят дом. Първо, като уважение към клуба, а след това - къщата ми се намира в този район и всичко бе наред за да се завърна. Странно е как се случват нещата понякога и как ситуациите се променят много бързо, но аз мога да уверя феновете, че ще дам всичко от себе си за да остане клуба във Висшата лига."

"Радвам се да се върна в клуба, към който изпитвах много силни чувства през шестте прекрасни години тук. Беше ми трудно да отида в друг тим, докато гледам как Тотнъм се бори. Имаше спадове и скокове във формата на отбора през този сезон, сега има нов мениджър, но сега е работа на играчите да издигнат клуба в таблицата на Премиършип. Завръщам се във фантастичен клуб с фантастични играчи. Особено съм щастлив за тази нова глава в моята кариера, въпреки че не смятам, че предишната глава е затворена. Беше ми трудно в Ливърпул, но няма смисъл да се ядосвам. Сега имам шанс да работя с голям мениджър като Хари Реднап, който върши перфектна работа, но аз съм щастлив, че получих шанс да играя отново за Тотнъм", каза още Роби Кийн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация