Юнайтед с лека победа на \"Олд Трафорд\"

16:45
Юнайтед с лека победа на \"Олд Трафорд\"

Манчестър Юнайтед спечели очаквана победа над отбора на Уест Хям и се приближи до спечелването на златните медали в първенството. Последното препятствие за момчетата на сър Алекс Фъргюсън е идният уикенд, когато тима гостува на Уигън и при победа ще е сигурен шампион.

Срещата започна добре за домакините, които си осигуриха комфортна преднина още до 26-тата минута, благодарение на двете попадения на Кристияно Роналдо и далечния изстрел на Карлос Тевес.

Лондончани определено не се напрягаха в срещата, но въпреки това успяха да върнат едно попадение в 28-та минута, когато Дийн Аштън отбеляза страхотен гол след неразбирателство в защитата и грешка на Уес Браун. Попадението на нападателя бе от най-висока класа и определено ще претендира за попадение на сезона.

В 37-та минута на срещата, Нани постъпи изключително глупаво, след като удари с глава капитана на лондончани Лукас Нийл и абсолютно заслужено напусна терена след вдигнатия му червен картон.

През втората част събитията на терена не се промениха особено, въпреки намаленият състав на Юнайтед. Уест Хям не показаха нито желание, нито потенциал да затруднят домакина и дори допуснаха четвърто попадение, дело на Майкъл Карик след пасивна игра в защита. Мачът се доигра в тренировъчно темпо и приятелски отношения на терена.

Така Манчестър Юнайтед спечели с 4:1 последния си мач на "Олд Трафорд" за сезона и е все по близо до спечелването на домашен трофей.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bai_Bradar
06.05.2008 15:56

за мен победата беше незаслужена! Манчестър играха по-добре,НО гостите някакси ...как да го напиша..а да НАРОЧНО оставиха Роналдо да вкара първия си гол и от там нататък разбрах,че мачът е обречен. Роналдо трябваше да бъде изгонен за удър без топка,НО той получи само жълт картон...