Антон Генов най-добър на Балканите

19:29
Антон Генов най-добър на Балканите
Българският рефер Антон Генов стана №1 на Балканите за 2009 година. Топ реферът ни е единственият съдия от региона, който попада сред водещите 30 в Европа, които ще ръководят футболни срещи на Стария континент.

Рано тази сутрин се състоя семинар на всички рефери в ранглистата на УЕФА, а българинът е успял да премине успешно физическите тестове. За огромна изненада на всички, на тях са се провалили известният гръцки рефер Кирос Васарас и Александър Тудор от Румъния, които отпадат автоматично от ранглистата на УЕФА за 2009 година.

"Успях да покрия физическия норматив и получих специален сертификат от УЕФА, че мога да ръководя мачове през 2009 година. Аз бях в серия с германеца Херберт Фандел, французинът Лоран Дюхамел и Ериксон от Швеция. Тук са абсолютно всички водещи рефери в Европа, както и членовете на Съдийската комисия на УЕФА", заяви за Агенция "Фокус".

На 19 февруари той ще свири мача от 1/16 финалите на турнира за Купата на УЕФА Лех (Познан) - Удинезе. Негови асистенти ще бъдат Николай Джугански и Николай Ангелов, а резервен съдия Ангел Ангелов. Съдийски наблюдател на мача е французинът Марк Бата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

proffesor
04.02.2009 22:14

Моето скромно мнение е , че словоизлияния, лишени от всякакъв смисъл и показващи липса на елементарно възпитание /като в случая на Qtagana/, просто не бива да се побликуват! Антон Генов е добър професионалист,точен човек и приятел!

Qtagana
04.02.2009 20:05

генов курвоооооооо , генов курвооооооооо , така го е преспивала майка му като бебе понеже от малък посягал към чорбата *devil*