Нафтекс с нулево равенство

18:02
Нафтекс с нулево равенство
Отборът на Нафтекс Бургас завърши при нулево равенство с Калиакра Каварна в контролна среща, играна в Поморие, съобщава сайта на бургазлии.

Футболистите на Диян Петков пропуснаха да открият резултата още в 5-ата минута на двубоя, когато опасен шут на Цветан Филипов срещна гредата. Полузащитникът бе намерен непокрит в наказателното поле след прекрасна контраатака, започната от Деян Христов и преминала през Христо Лемперов.

Възможности за гол до почивката имаха и двамата нападатели Деян Христов и Стефан Тошков, но въпреки това резултатът остана непроменен.

Още в самото начало на втората част младежкият национал Антон Огнянов стреля опасно от пряк свободен удар, но топката мина на сантиметри над напречната греда.

В игра през второто полувреме се появи и новото попълнение Стефан Костадинов, за когото този мач бе неофициален дебют с екипа на Нафтекс. Костадинов дори имаше възможност да се разпише малко преди края на срещата. Тогава полузащитникът бе изведен на чиста позиция след хубав пробив на централния бранител Диян Молдованов, но и неговият шут не попадна в очертанията на вратата на Калиакра.

Следващата контрола на Нафтекс е на 07.02 (събота) срещу тима на Черноморец Балчик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация