Икер Касияс: За нас Робен е това, което е Меси за Барса

08:51
Икер Касияс: За нас Робен е това, което е Меси за Барса
Пред испанския вестник "Марка" вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс сподели, че представянето на "Кралския клуб" зависи много от играта и формата на Ариен Робен. Стражът на "Белия балет" смята, че ситуацията е идентична и в Барселона, където основен двигател е Лионел Меси.

"Каквото е за нас Робен, това е за Барселона Лионел Меси. Когато той е на терена играта им върви и те се чувстват непобедими. Когато го няма обаче нещо не е както трябва. И съотборниците му сякаш не успяват да дадат всичко от себе си, както правят през останалото време. Ако ние зависим от Ариен, то тогава безспорно Барса зависи от играта на Меси", заяви Касияс.

Вратарят все още има надежди, че Реал ще успее да настигне Барса в класирането.

"Както много от моите съотборници казаха, ние не се чувстваме победени, докато не свърши и последният мач от надпреварата. Всичко е възможно", сподели още Касияс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emzlatev
06.02.2009 19:01

Страшно много харесвам Касияс, за мен той е половината отбор, но не мога да се въздържа и да не го опонирам. За да се справя един вратар и то на Реал Мадрид е необходимо да е интилигентен, да е много прозорлив и да мисли в аванс. И той е точно такъв. Не мога да се съглася обаче, че Реал може да настигне Барса. Най вече заради факта, че букмейкър в Испания е започнал да изплаща залозите за шампион на Примера, а никъде по света няма букмейкър, който да дава пари за нещо, в което има макар и малък шанс то да не се случи. Така, че този шампионат Реал е по добре да остави всякаква надежда.

pafata
06.02.2009 11:09

Много точно казано. Разликата е, че Робен се контузва доста по-често.