Бекъм иска в Милан, Капело го иска в националния

09:21
Бекъм иска в Милан, Капело го иска в националния
Дейвид Бекъм иска да завърши кариерата си в Милан и няма желание да се връща в Ел Ей Галакси. След три месеца под наем при "росонерите", англичанинът трябва да се завърне в Лос Анжелис в началото на март.

"Намерението ми е да остана в Милан и се надявам, че клубовете могат да постигнат споразумение. Искам да завърша кариерата си тук. Лично не съм говорил с Галакси, но мои представители са им разяснили желанието ми. Да играя за Милан е много по-хубаво, отколкото очаквах. Бях наистина изненадан колко бързо си върнах скоростта. Това се дължи на тренировъчната програма и на факта, че веднага попаднах в стартовия състав", заяви Бекъм.

Възможността пред него е да удължи наема си до юни, тъй като трансферният прозорец е затворен и вариант за постоянен договор за сега няма.

Междувременно треньорът на Ел Ей Галакси Брус Арина също изрази мнението си по въпроса.

"Отсъствието на Бекъм няма да бъде трагично за нас. Това е бизнес и ние ще разгледаме този въпрос, както разглеждаме всички останали. Каквото и решение да вземем, то ще бъде най-доброто за Галакси", коментира Арина.

Треньорът на Англия Фабио Капело пък реши да се възползва от добрата форма на Бекъм и го повика за контролата на "трите лъва" с Испания. Ако влезе в игра, футболистът ще изравни рекорда на Боби Мур от 108 мача с националния отбор.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CRISTIQNOO
11.02.2009 15:25

Където иска да ходи важното е, че е повикан в националният състав и все още се разчита на него. *wink* *smile*

vanko88
06.02.2009 15:10

К'во ти пука, ние да гледаме хубав футбол,а пък те ако искат да се избият *wink* + това Бекъм дава на отбора на Милан малко повече движение.

rado33
06.02.2009 15:06

иди ми дойди ми,а като подписа за големите пари с американците,друго говореше.....