Война в Ливърпул

10:42
Война в Ливърпул
Полузащитникът на Ливърпул Шаби Алонсо заяви, че ситуацията в клуба може да се определи само с една дума - ВОЙНА. Испанецът твърди, че отношенията между мениджъра Рафаел Бенитес и собствениците на "червените" Джордж Жилет и Том Хикс са крайно обтегнати.

"Собствениците на клуба и Рафа водят истинска война. Той е най-подходящият човек за Ливърпул и за отбора е много важно да си осигури неговите услуги и занапред", коментира Алонсо.

"Имахме няколко лоши момента през този сезон, но според мен ако Бенитес напусне клуба, това ще бъде доста негативно за всички. Промяната в клуб като Ливърпул няма да се отрази добре", каза още испанецът.

"Конфликтът в ръководството трябва да се реши, но мисля, че Бенитес ще остане на "Анфийлд". От както е тук отборът има очевиден успех. Ливърпул има впечатляваща история, а сега отново е сред елита на Европа", коментира още Алонсо.

Мениджърът на мърсисайдци Рафаел Бенитес отказва да подпише нов договор с клуба, тъй като желае да има пълната власт над трансферната политика на Ливърпул, което обаче никак не се харесва на американските собственици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bookie
06.02.2009 15:10

Пичовете под мен, разбирам болката ви ама Бенитес не е никакъв доказан специалист.С тоя некадърник Ливърпул могат само 3-4 място да издрапат.Милан го направиха голям треньор ама то времето си показа.А сега и без Джерард направо не ги виждам.Махате Бенитес и псевдофутболистчетата като Лукас, Арбелоа и т.н. и може и да станете шампиони.Дотогава...

rado33
06.02.2009 15:01

Тия Хиксове и Жилети и без това само от пари разбират,а футбола не е само печалба.С този състав това е максимума който може да се достигне.Трябват още инвестиции за титли и купи.

gerrard_888
06.02.2009 13:29

тоя джилет и оня Х трябва да се махнат от клуба за да може този велик отбор да просперира трябва да дойдат нови собственици , които да се разбират с Бенитез и да му дадат пулната власт над трансферите , той доказан специалист и щом иска това право то трябва да му бъде предоставено и можеби ме4тата на МЪРСИСАЙДЦИ ще бъде изпълнена и те ще бъдат шампиони в английската висша лига ,за което ме4таят от 20 години насам !!! *stop*