Притискат Липи за селекцията на Италия

11:54
Притискат Липи за селекцията на Италия
Селекционерът на Италия Марчело Липи е поставен под сериозен натиск, относно футболистите които получават повиквателна в "скуадра адзура". Вътрешният халф на Рома Матео Бриги показва отлична форма и спечели доверието на треньора Марчело Липи, и сега всички очакват той да попадне в състава на Италия за предстоящата контрола с Бразилия на 11 февруари на "Емирейт Стейдиъм".

27-годишният футболист е играл за "Скуадрата" само един път, но сега той може отново да облече синята фланелка на световните шампиони.

"В момента всички в Рим говорят за Матео Бриги, той показва много добра форма и прави отлични мачове. Но не можем да викаме всеки футболист, който играе добре в момента. Така никога няма да създадем силен отбор", коментира селекционерът на Италия Марчело Липи.

Утре наставникът на "адзурите" ще съобщи кои футболисти ще попаднат в разширения състав за приятелската среща с Бразилия. Както е известно Италия е съперник на националния отбор на България в квалификационна група 8 за Световното първенство в ЮАР през 2010 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация