Млади футболни таланти започнаха съревнованието за купа "Ангел Атанасов"

10:25
Млади футболни таланти започнаха съревнованието за купа "Ангел Атанасов"
На терените в Албена започна второто издание на турнира в памет на управителя на вестник "Добруджанска трибуна" Ангел Атанасов.

Тази година купата, носеща неговото име, се връчва на първенеца в надпреварата в една от възрастовите групи на големия международен турнир "Албена къп джуниър", който се провежда в черноморския курорт. Турнирът бе създаден през 2010 година по инициатива на спортни деятели и приятели на Ангел Атанасов, който си отиде от този свят на 11 април миналата година. Идеята за надпреварата е знак на признателност за стореното от управителя на "Добруджанска трибуна" за добричкия футбол и развитието на спорта в града ни през годините, в които той бе председател на ФК Добруджа и заместник-директор на Спортното училище.

Старт на съревнованието за трофея вчера дадоха отборите на Изида /Добрич/ и Локомотив /Пловдив/. В изключително оспорван двубой те не излъчиха победител и мачът завърши 3:3. В другата среща Спартак /Варна/ разгроми Левски /Русе/ с 10:1. Днес футболните битки на малките таланти продължават с двубоите Локомотив /Пловдив/ - Криля Советов /Русия/, Спартак /Варна/ - Нестишанка /Украйна/ и Криля Советов – Изида /Добрич/.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация