Бербатов спечели \"дяволските\" сърца през януари

09:52
Бербатов спечели \"дяволските\" сърца през януари
Димитър Бербатов спечели сърцата на феновете на Манчестър Юнайтед през януари. 56% от привържениците, участвали в анкетата за най-добър играч на клуба през изминалия месец, са гласували за българския нападател.

Втори в допитването е сръбският защитник Неманя Видич с 28% от гласовете. Трети със 7% е халфът Майкъл Карик, четвърти е вратарят Едвин ван дер Сар с 6%, а пети Райън Гигс с 3%.

Чудесните игри и 4-те гола в 7 мача помогнаха на Бербатов да спечели престижната класация. Бербо вкара на Челси, донесе победата с 2:1 срещу бившия си клуб Тотнъм в турнира ФА Къп и спечели гостуването на Болтън с гола си в последната минута. Разгромът с 5:0 срещу Уест Бромич също дойде с дейно участие на българския нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
07.02.2009 22:30

абе човече .. от Реал и Бате Борисов са по-добри .. не се занасяй. Имат история и име, може би най-велката история има този клуб, но настоящето е плачевно за Реал Мадрид ... много са зле и в ШЛ нямат никакъв шанс да стигнат до четвърт финалите *wink* в Испания пък нямат шанс за титлата. Манчестър Ю е много по-добър отбор от Реал М, може би единствено Барселона може да се противопостави на Юнайтед

mitaka88_bg
07.02.2009 16:10

xa.Добре!.Знам,че миналия сезон беше фен на Тотнъм.Ман Ю. никога не е бил по-добър отбор от Реал и никога нема да бъде.А за това кое му е било мечта това си е напрактика клише на почти всеки футболист!

mitaka88_bg
07.02.2009 13:21

Нема да е зле Бербатов веднага да се разкара от това отборче.Местото му е в Реал Мадрид.Велик играч като него заслужава само велик отбор като Реал Мадид!

Zd1F0
07.02.2009 13:03

Браво Берба *smile* е то няма начин как ние българите да него направим първи за Януари пък и за другите месеци ще стане 1-ви *joking*

VooDoo
07.02.2009 11:59

Определено доста Българи имаме пръст в тази работа само аз съм дал 3 гласа.И съм казала поне на 20 човека да гласуват *wink* .Така че следващия месец пак и така докато е в Ман.Юн. винаги да е любимец на публиката

varnaboy
07.02.2009 11:28

Линк за гласуването представиха десетки български сайтове! Дори и по този начин да е N:1, според мен Берба заслужава това признание! Умението да правиш повече неща от другите с по-малко усилия е нещо, което малцина владеят, а това е част от играта на Берба! Ако в един отбор половината са като него - лошо, ако половината са като Рууни - също лошо. Голям отбор има нужда от разнообразни класни играчи, за да остава преди всеки мач неразгадан. Ако Берба беше станал футболист преди 5 дни и този, който го е взел се чуди на играта му е едно. Но когато човек като сър Алекс Фергюсън дълго време наблюдава играта му и го привлича в отбора, то тогава предварително е набелязано каква да бъде играта му в Ман Юнайтед!

cesekarchetooo
07.02.2009 10:48

За мен голяма заслуга има и екипа на УИНЪР.БГ, и по-специално човека, пуснал темата, откъдето имаше линк за гласуване за Бербатов. Бас ловя, че поне хиляда гласа са дошли оттам. Иначе браво на наш'то момче - в началото не ти вярваха, но ти се наложи и стана неизменима част от отбора. Тепърва ще печели все повече мачове за отбора и ще докаже, че е сред най-добрите. Давай Бербо, вярваме в теб!

DKS
07.02.2009 10:08

Браво Бербааа Продължавай само така в Манчестър, а за национала остави там Илиян Стояно, Елин Топузаков, Мечо Таркалджийски да играят...Като паднем ти ще си виновен ама да не ти пука...Готин си, хубав си, хората та обичат продължавай да ги нижеш като 5 стотинки у попски ръкав и НАПРЕД