Роби Кийн: Махнах се от Ливърпул заради Бенитес

10:14
Роби Кийн: Махнах се от Ливърпул заради Бенитес
Роби Кийн, който се завърна в Тотнъм малко преди затварянето на януарския трансферен прозорец каза, че единствената причина да се провали и след това да напусне Ливърпул е мениджърът Рафаел Бенитес.

"Никога не съм съжалявал за това, което направих. Оказа се обаче, че един единствен човек може да навреди достатъчно, че да загубя форма и да не мога да съм титуляр във всеки мач. Всички знаете за какво говоря. С ръка на сърцето заявявам, че ако Рафаел Бенитес не беше треньор на тима, по време на моето пребиваване там, можех да се превърна в един от ключовите състезатели на отбора", коментира Кийн пред "Гардиън".

"Докато бях там не съм му давал никакъв повод да се държи по този начин с мен. Бях винаги първи на тренировките, не съм закъснявал нито с минута, а се скъсвах от трениране и се опитвах всячески да му докажа, че мога да съм титуляр, че го заслужавам. Той обаче не го разбра и аз осъзнах, че няма какво повече да правя там", допълни още нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Craz1_K1ller
12.02.2009 10:31

Johnny_Walker : "Абсюлютно с правото си го направи .Бенитес се отнасяше ужасно с него и това беше пропиляна част от неговата кариера *stop*" Абе момче ти да не си бил там че така говориш *wonder* Рафа му даде шанс но след като той 3 поредни мача пропускаше по 5-6 чисти положение е съвсем нормално да го остави на резервната скамейка *thinking* Рафаел Бенитез бил лош трениор,ще видиме след 3 месеца сигурно САРА ще ви е виновна че МАНЧУ не са шампиони *lol*

gugitoliverpool
07.02.2009 13:49

А бе я се замислете.....благодарение на Бенитез Ливърпул имаше успехи през последните години......нямате право така да се месите в неговата работа тъй като той е доказал качествата си като треньор....аз го подкрепям напълно каквото и решение да вземе.....само Ливърпул

galio0o0o0
07.02.2009 12:08

От ден на ден Бенитез започва да се издухва ...

ZaKoNa
07.02.2009 11:32

Фен съм на Юнайтед ама ми е жал за Кийн.Бенитез да си ходи,жалак кретен *wink*

cesekarchetooo
07.02.2009 11:04

Бенитес за пореден път доказа, че е пълен мухльо. Да не пускаш в игра човек, който е готов да изоре терена за теб и отбора - наистина трябва да си мноооого тъп. Браво на Роби, че се върна там, където го обичат. Много успехи му пожелавам!

Johnny_Walker
07.02.2009 11:01

Абсюлютно с правото си го направи .Бенитес се отнасяше ужасно с него и това беше пропиляна част от неговата кариера *stop*

angel_hi
07.02.2009 10:21

Правилно постъпи Роби.Като не те цени Бенитес като играч естествено няма какво да правиш.Сега ще видим как Ливера ще затъва все повече поне според мен и една купа няма да имат този сезон-остана ШЛ и Лигата само.И Джерард е контузен.