Стоичков обяви себе си и Джика Хаджи за № 1

11:00
Стоичков обяви себе си и Джика Хаджи за № 1
Пред колеги от румънска телевизия, Христо Стоичков се самопровъзгласи за най-добрия български футболист на всички времена.

В северната ни съседка Стоичков уважи рождения ден на Георге Хаджи, на когото е кум. Камата каза, че той е най-добрият футболист на България, а Хаджи е номер 1 в Румъния.

Стоичков обаче не пожела да отговори на въпроса кой е по-велик между него и Джика.

"Нито Джика, нито Христо Стоичков е по-голям от топката. Никога не съм се опитвал да се поставям пред него, нито той пред мен. С него сме много повече от приятели. Всеки един от нас е най-добрият футболист в историята на своята страна", коментира Ицо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nar
16.02.2009 20:43

Каквото и да си говорим Стоичков беше невероятен голмайстор, което винаги ме е хвърляло в шах - как аджеба един такъв тъпак с коефициент на интелигентност колкото на маймуна изобщо успява да бележи - и като казвам невероятен имам предвид точно това, че изобщо не е за вярване.
"Е-гати Ъпсурда"

bacardy_breezer
07.02.2009 16:01

Много добре знаем ,че избраха Гунди за футболист номер 1 на България за всички времена.Ицата може да се провъзгласява сам ,но е важно какво мислят другите хора *wink*

beto
07.02.2009 14:43

Подобен спор не се води само у нас а почти навсякаде, където тази игра е завладяла сърцата на хората.Но лично според мен такова нещо, като номер едно е трудно да се определи.Просто футбола днес и футбола преди са много различни.И като стилове, и като бази,и като възстановяване и ред още като.А в България има и още един специфичен и много важен фактор.По времето на комунизма българските играчи не са били допускани да играят в чужбина.Което от своя страна не им е позволявало да развият и добият това което успя да направи поколението на Стоичков.

stoqn_1208
07.02.2009 13:07

Когато фактите говорят и боговете мълчат. ФАКТ.