Спечели награди с Макс Телеком!

13:14
Спечели награди с Макс Телеком!
Българският 4G оператор Макс Телеком предоставя нова атракция за всички потребители, които търсят лесен, бърз и удобен достъп до Интернет. Всички нови клиенти на компанията в периода 15 юли 2011 – 09 август 2011 г. имат шанс да участват в играта "Спечели с Макс Телеком!". 

Единственото, което трябва да направят, е да се регистрират на www.spirit.maxtelecom.bg след като станат клиент и ще получат шанс да спечелят: 

20 билета за събитието на лято 2011 Spirit of Bourgas, 10 WiMax WiFi рутера, както и още много допълнителни награди.
 
Печелившите ще бъдат определени чрез два жребия на 1 август и 10 август.

Информация за играта "Спечели с Макс Телеком" може да се получи на 0999 111 или на spirit.maxtelecom.bg, както и във всички магазини, където се предлагат услугите на Макс Телеком.  
 
За Макс Телеком

Макс Телеком е водещ 4G телекомуникационен оператор, изграждащ национална мрежа по стандарта мобилен WiMAX. За по-малко от 5 години компанията успява да постигне пълно покритие с технологията си в над 45 града и курортни центрове в България. Всички клиенти на оператора ползват  пълен спектър от  висококачествени 4G услуги за пренос на данни и мобилен VoIP със скорости на достъп до 16 мегабита в секунда, което към момента няма аналог на пазара. Макс Телеком променя радикално разбиранията на потребителите за мобилни комуникации, предоставяйки цялостни решения – достъпни за всички, икономични и удобни за ползване.

За повече информация www.maxtelecom.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация