Вердер в очакване на северното дерби

11:22
Вердер в очакване на северното дерби
Дербито на 32-ия кръг в Германия противопоставя отборите на Хамбургер и Вердер. За домакините това се явява и последен шанс, ако искат да съхранят надеждите за класиране в Шампионската Лига. За Вердер пък това е отлична възможност да се утвърдят в челото на класирането.

"Ние не трябва да прекарваме толкова много време мислейки за другите, а трябва да се фокусираме върху самите нас." - заяви Даниел Йенсен в деня преди мачовете в Немската Бундеслига. Любопитното е, че изявлението на датския халф почти съвпада с това на спортния директор на Хамбургер Дитмар Биерсдорфер в понеделник.

"За всички в Бремен мачът е от огромно значение. Ние сме наясно, че отразяването на резултата в срещата ще бъде в зависимост от нашата собствена игра." - обясни Тим Боровски.

"Печелейки 4-то място и право на участие в Шампионската Лига през следващия сезон е безспорен успех, но ние се стремим към местата даващи право на директна квалификация за груповата фаза от турнира."

Треньорът на Вердер Томас Шааф загатна, че очаква двубоят на "АОЛ Арена" да бъде истинско зрелище за феновете имайки предвид играчите, с които разполагат и двата отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация