Пет гола и три червени картона в контрола на Ботев Пд

19:22
Пет гола и три червени картона в контрола на Ботев Пд
Отборът на Ботев Пловдив загуби от румънския Спортул Букурещ с 2:3 в контролна среща играна днес в турския курорт Анталия, където двата тима са на подготвителен лагер.

В 17-а минута Курелеа отбелязва за 0:1, след като излезе очи в очи със Станев, въпреки че пловдивчани претендираха за засада. В 61-а минута "канарчетата" изравниха резултата, след като Димитър Петков засече отлично центриране на Тодор Тимонов и отбеляза с глава за 1:1. Две минути по-късно румънците можеха отново да поведат, но Курелеа нацели напречната греда на Славчо Тошев.

В 65-а минута отборът на Спортул отново поведе в резултата чрез Курелеа. След самостоятелен пробив и добър завършващ удар нападателят отбеляза втория гол за румънците.

Пет минути по-късно Балан от Спортул получава червен картон за реплика срещу съдията, който е от Румъния. В 76-а минута Васко Василев игра с ръка в наказателното поле, реферът му показа червен картон и отсъди дузпа. На мястото на Василев в игра влезе Божков.

Зад топката застана Казан, който не сгреши от бялата точка за 3:1. Десет минути преди края на срещата Мауро Алегре получи червен картон за грубо нарушение и бе заменен от Манчев.

В 84-та минута Георги Андонов бе изведен в изгодна позиция, финтира вратаря на гостите и прати топката в мрежата на Спортул и оформи крайният резултата 2:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация