Свършиха пропуските за откриването на "Арена Армеец"

16:44
Свършиха пропуските за откриването на "Арена Армеец"
Безплатните пропуски за откриването на многофункционалната спортна зала «Арена Армеец» София се изчерпаха, съобщиха от Министерството на физическото възпитание и спорта.

МФВС излезе и с официално изявление, в което разкри:"

На касите на съоръжението в 10 часа днес бяха пуснати точно 5000 талона, които бяха разграбени за по-малко от час. Останалите пропуски са разпределени на българските спортни федерации, строителите от Главболгарстрой, спонсора «Армеец», столична община и министерствата, които имат отношение към изграждането на съоръжението.

В тази връзка искаме да ви предупредим, че пропуски не се продават и всеки, който иска да ви продаде такъв спекулира или ви предлага фалшификат.

Макар в медиите да излезе информация, че ще бъдат пуснати 12 000 пропуска, никой от ангажираните с организацията не е давал такова изявление. Съобщихме, че това е капацитетът за откриването, но допълнително ще се реши колко точно ще са пропуските, които ще се раздават на касите.

Министерство на физическото възпитание и спорта и Национална спортна база ЕАД съжаляват за всички, които не успяха да се сдобият с пропуск, но смятаме, че е морално българските спортисти да присъстват на откриването на своя нов дом, строителите да се похвалят пред служителите си с изграденото, спонсорите да се насладят на залата, която носи името им, а институциите, които се трудиха за изграждането й, да присъстват на нейното откриване.

В МФВС са постъпили около 20 000 предварителни заявки за покани, като от тях са удовлетворени едва 7 250. Надяваме се интересът да продължи да бъде толкова голям и за бъдещите събития в «Арена Армеец» София.

Използваме случая да ви уведомим, че за световната купа по художествена гимнастика на 20 и 21 август входът за залата отново ще бъде свободен и всеки, който не успя да я посети на откриването й, може да го направи тогава.

Залата ще бъде открита на 30 юли и това е само началото. Съоръжението е на всички българи, които оттук нататък ще могат да му се наслаждават многократно на всички предстоящи събития".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
25.07.2011 19:48

Тея хора са се изтрепали за билетите. То в БГ що няма едно свястно нещо... Като идат там ша разрошат всичко.