Черноморец Бургас загря във фитнес зала за мача с Щутгарт

15:30
Черноморец Бургас загря във фитнес зала за мача с Щутгарт
Футболистите на Красимир Балъков проведоха сутрешното си занимание в залата за футбол, където наблегнаха на различни упражнения за кондиция, преди днешния двубой с втория отбор на Щутгарт.

Всички футболисти излязоха на тренировката в изключително добро настроение. Допълнителен импулс им даде и настройката на мениджъра Красимир Балъков, който допълнително надъха играчите, като им разкри, че в утрешния следобед, който е предвиден за почивка, ще ги заведе до един от най-големите търговски центрове в Германия, за маркови облекла. Там са разположени щандове на дизайнерските студия "Хюго Бос", "Армани", "Дзеня", "Пиер Карден" и много други, а цените са изключително изгодни. Играчите приеха с ентусиазъм предложението и вече кроят планове какво да вземат за себе си и своите близки от посещението на центъра, но преди това мислят за доброто представяне в предстоящата контрола.

Още вчера след тренировката футболистите се разходиха по улиците на градчето Остфилде и констатираха с носталгия няколко общоизвестни факта. Първо, че всичко тук е подредено и чисто като в аптека, второ, че всички шофьори дават предимство на пешеходците, а по пътищата няма нито кал, нито дупки и трето, че цените на основните стоки са близки или по-ниски от тези у нас, въпреки несравнимия стандарт на живот в двете европейски държави.

По-късно днес мениджърът Красимир Балъков ще определи състава, с който Черноморец Бургас ще излезе в срещата с Щутгарт. Мачът е от 15.00 часа местно време на централния терен на базата на спортно училище "Руит". Единствено Адриан Фернандес ще пропусне мача, поради настинка, като треньорският щаб реши да му даде почивка, за да се възстанови по-бързо. Всички останали футболисти са здрави и очакват двубоя с втория тим на швабите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация