Фабрегас: Англия ще стане световен шампион

17:45
Фабрегас: Англия ще стане световен шампион
Преди приятелската среща между националните отбори на Англия и Испания в Севиля капитанът на лондонския Арсенал Франсеск Фабрегас заяви, че "Трите лъва" имат потенциала да станат световни шампиони. Според 21-годишният халф, който в момента лекува травма в коляното си, италианският наставник на Англия Фабио Капело е внесъл нужните промени и сега тима е значително по-силен.

" Англия изглежда съвсем различно при Капело. Футболистите са много по-дисциплинирани, а защитниците им са като същински италианци", коментира Сеск Фабрегас.

"В момента англичаните са отбор от световна класа, който ще е неприятен противник на всеки тим. Мисля,ч е мачът с Испания ще бъде грандиозна битка. Фернандо Торес и Давид Вия са безкомпромисни нападатели, но Джон Тери и Рио Фърдинанд също не се дават лесно", каза юношата на Барселона.

"Много съжалявам, че няма да взема участие в този ма, но така или иначе мисля, че Испания ще победи. Все пак сме европейски шампиони, а и играем на свой терен", довърши капитанът на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация