Америка намрази Дейвид Бекъм

19:33
Америка намрази Дейвид Бекъм
Сагата около подписването на постоянен договор на Дейвид Бекъм с италианския гранд Милан разгневи американските медии, като редица информационни агенции започнаха открита кампания срещу английския футболист.

Според италианската преса в Северна Америка само ръководството на Лос Анджелис Галакси иска Бекъм да се завърне в страната на неограничените възможности, а многобройни статии в медиите "бутат" футболиста към продължаване на престоя му в Милано.

Американците обвиняват Бекъм, че е дошъл при тях единствено за пари, тъй като кариерата му е била в упадък. Според тях той е искал да стане актьор и да печели от реклами, а не го е интересувало развитието на футбола в САЩ. Сега Бекъм е разбрал, че все още може да играе футбол на високо ниво и е обърнал гръб на Мейджър Сокър Лийг и американците вече не искат неговото завръщане.

Изглежда това може донякъде да помогне на Бекъм да остане в Милан, каквото е неговото желание, и да успее да продължи престоя си на "Джузепе Меаца", който би трябвало да приключи на 9 март.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация