Аржентина поряза \"петлите\", Меси отново бележи

23:59
Аржентина поряза \"петлите\", Меси отново бележи
Зрителите на стадион "Стад Велодром" в Марсилия станаха свидетели на качествена продукция, изнесена от отборите на Франция и Аржентина.

В главно действащо лице отново се превърна аржентинският талант Лионел Меси, който непрекъснато създаваше проблеми за защитата на "петлите". Момчетата на Диего Армандо Марадона излязоха напред в резултата в 40-а минута след удар на Гутиерес. Халфът на гостите успя да финтира Бакари Саня и с плътен удар, в долния десен ъгъл на Манданда, даде преднина на Аржентина.

През втората част Франция хвърли повече сили в нападение, но така и не успя да стигне до гол в срещата. В 83-а минута, след красива контраатака, Лионел Меси излезе на чиста позиция и отбеляза втория гол в срещата, оформяйки крайното 2:0 за Аржентина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
12.02.2009 15:13

armeeca83 един Меси няма да направи Аржентина световен шампион *joking* Имат много добро нападение - Меси,Тевез,Круз,Агуеро , Лавеци , но защитата и врататя им не са на ниво (според мен) .А що се отнася до Франция , до преди година -две беше истинско удоволствие да наблюдаваш играта им ... а сега като чели са паднали в някаква дупка и затъват все надолу.Имат много качествени играчи,просто незнам защо изведнъж този рязък спад във формата им....Нищо чудно да не се класират и за Световното в ЮАР.

armeeca83
12.02.2009 13:04

браво на меси тои 6те надмине марадона .Това са новите световни 6ампиони според мен