Левски не успя да победи Спартак Търнава

18:51
Левски не успя да победи Спартак Търнава
Вицешампионите от Левски не успяха да победят третия в словашката Супер лига Спартак Търнава и завършиха при резултат 1:1.

Попадението за "сините" бе дело на Георги Иванов, който се разписа в 9-а минута след центриране на Лъчезар Балтанов и удар с глава. В 32-а минута след ужасяваща грешка в българската защита, Кожух от отбора на Спартак остана непокрит в наказателното поле и реализира във вратата на Митрев, оформяйки крайното 1:1.

Португалецът Фелипе Да Коща и Георги Сърмов не играха в тази среща, а младата звезда на лидера във временното класиране Николай Димитров се прибра в България и ще претърпи артроскопия на коляното.

Това е второ равенство за възпитаниците на Емил Велев, след хиксът във втората им контрола в Турция срещу Сигма Оломоуц 0:0. Левски освен това записа досега загуба от новия тим на национала Благой Георгиев Терек Грозни с 0:1 и победа над Металург Донецк на Велизар Димитров с 1:0.

Преди играчите на Емил Велев да се приберат в България, те ще изиграят още две приятелски срещи в турския курорт - на 15 февруари срещу Динамо Минск и на 16 февруари срещу корейския Бусан.

Стартов състав на Левски:
Б. Митрев, Л. Балтанов, Ю. Рабех, Д. Бистрон, Л. Вагнер, В. Гаджев, М. Иванов, Г. Христов, Х. Йовов, Г. Иванов, Жоазиньо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари