Стоилов: Просто понякога футболът ни сюрпризира

14:03
Стоилов: Просто понякога футболът ни сюрпризира
Станимир Стоилов определи отпадането на Анортозис от Работнички Скопие като един от случаите, в които футболът поднасява изненади.

"Мисля, че нашите играчи свършиха добра работа. Освен головете, имахме още 2-3 шанса за гол, но не успяхме да ги реализираме. Като цяло мисля, че Анортозис и в двата мача игра по-добре, имахме повече качество в играта, бяхме по-агресивни, но понякога във футбола се случват и изненади, заяви Стоилов по повод снощното отпадане на отбора. Наистина, за нас отпадането е голям провал. Основно причината за това е първата среща, когато противниците ни взеха максимума“, допълни Стоилов.

Той отбеляза, че вярва във възможностите на отбора, но поиска повече време, за да бъдат готов отбор.

"Не мога да кажа какво е било във футболистите на терена, но мога да твърдя, че Емил Ангелов пропусна да направи 3:0 и реално да ни класира. Разбира се, вратарят на домакините спаси добре. Имахме трудна седмица с достатъчно напрежение, което дойде от поражението ни с 0:2 на наш терен.“

Стоилов беше попитан и за мнението му за играта на българския вратар Димитър Иванков, който направил няколко сериозни грешки, включително и не добра реакция при гола.

"Той направи грешки и разбира се, това може да се случи понякога във футбола. Нямам никакво съмнение по отношение на качествата му, каза Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
05.08.2011 16:05

*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*трагик,винаги се провалят отборите водени от него ,но поне е забавен...все пак успех в кипърското първенство*wink*