\"Акулите\" ще гледат на живо дербито на Бундеслигата в петък

15:32
\"Акулите\" ще гледат на живо дербито на Бундеслигата в петък
Футболистите на Черноморец Бургас ще имат възможност да посетят най-новия стадион в Европа и да наблюдават дербито на кръга в Бундеслигата, между отборите на водача Хофенхайм и клубът, който се бори за промоция в УЕФА Байер Леверкузен. На цялата група на бургазлии бе оказана огромна чест след като им бяха предоставени билети за ложата на стадиона в град Хофенхаим, въпреки че всички места на съоръжението са изкупени за две години напред.

Поканата, отправена от ръководството на Хофенхайм стана възможна след деловите срещи от средата на седмицата, когато представители на Черноморец Бургас посетиха офисите на германския клуб и поставиха началото на едни ползотворни контакти. В отговор на това домакините предоставиха пропуски за цялата група български футболисти и спортно-техническия щаб на тима.

Днес играчите подновиха тренировки след като през вчерашния ден направиха изключително успешен шопинг-тур до аутлет градчето, разположено в Метцинген, близо до Щутгарт. Най-много футболистите пазаруваха от фирмените магазини на световните дизайнерски къщи, а на преден план в покупките бяха децата и близките.

В отбора се чувства приповдигнато настроение от изключително полезния престой в Германия, който съчетава интензивните тренировки с удоволствието от почивката и предстоящата среща на живо с дербито на Бундеслигата. В тима няма здравословни проблеми, след като и Адриан Фернандес започна от днес тренировки наравно с останалите си съотборници.

Днес между двете занимания младежкия национал Георги Божилов почерпи съотборниците си по повод 22-рия си рожден ден с шоколадови бонбони и плодови сокове, а те му пожелава здраве и повече голове през пролетта.

За последния тренировъчен ден – петък, са предвидени две тренировки.
Отборът се връща в България в събота с полет от Щутгарт през Прага. Самолетът с футболистите на Черноморец Бургас трябва да се приземи на летище София около 14.25 минути българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация