Марадона: Направихме Франция на глупаци

17:12
Марадона: Направихме Франция на глупаци
След победата на националния отбор на Аржентина над Франция в Марсилия с 2:0, селекционерът на "гаучосите" Диего Армандо Марадона заяви, че неговият тим е направил опонентите си да изглеждат глупаво.

Легендата на аржентинския футбол с радост коментира добрата игра на водения от него отбор и поздрави футболистите, като отличи двамата голмайстори в двубоя с "петлите" Йонас Гутиерес и Лионел Меси.

"Знаехме, че срещу Франция ще ни е трудно, затова отборът даде всичко от себе си и в крайна сметка направихме Франция да изглежда смешно на техен терен", каза Марадона, като по този начин отговори на критиките към него, които го съпътстват от момента, когато стана селекционер на Аржентина.

"Те зависеха твърде много от Франк Рибери, но ние го неотрализирахме и така мачът беше под наш контрол", заяви Дон Диего.

"Чака ни бляскаво бъдеще, защото има много футболисти, който са готови да се присъединят към отбора, но ще трябва доста да се потрудят преди това. Нивото в момента е много високо и аз съм горд с тази Аржентина", каза още световният шампион от 1986-а година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
13.02.2009 00:17

kolokolo ще си говорим пак през август 2010 *smile* А точно Испания няма никакви шансове да вземе Световната титла...Най-големите фаворити винаги са под огромно напрежение и се издънват рано,рано.

kolokolo
12.02.2009 23:31

в европа се играе доста противен футбол.европейски отбор няма никакви шансове-изключиние може би испания.

bacardy_breezer
12.02.2009 22:18

Huntelar това са приятелски мачове ,нищо повече....Знаем ,че конкретно Аржентина на световните финали е ПЪЛЕН ПРОВАЛ.Винаги са имали звезден отбор а последната им титла е през далечната 86.А "селесао" мачкаше наред и през 2006 ,в приятелските маочве, и всички бяха убедени ,че ще защитят титлата си в Германия ,а какво стана?Така ,че това 2:0 в полза на Южноамериканските колоси ще се компенсира на световното в ЮАР , аз гарантирам ,че отбор от Европа ще спечели титлата 2010 *wink*

Huntelar
12.02.2009 21:55

Гаучосите надиграха петлите на тяхна земя,кариоките сразиха Скуадра адзура(пак в Европа),резултата Ю.Америка-Европа е 2:0 в тяхна полза!Да, в момента отвъд Атлантика имат по-талантливи играчи,но не приляга на легендата в тази игра дон Диего да нарича една нация(дори и да не е Франция)..глупаци!Резултата в другия мач,мача на честта и уважението е...0:1 за Европа!!!

svetlio_vn
12.02.2009 19:01

На Дон Диего самочувствието му идва в повече - Аржентина винаги се проваля на големи първенства от 1990г. насам , а и Франция при Доменек може да бъде победена от всеки средностатистически тим .

Yasensf
12.02.2009 18:27

Добре добре само да не витае в облаците.Да не се заблуждава с тая победа когато започне Световното първенство едва ли ще стане шампион с националния си отбор.