Илиев: Очаква ни тежък мач срещу Лудогорец

17:29
Илиев: Очаква ни тежък мач срещу Лудогорец
Старши треньорът на Берое Илиан Илиев заяви, че предстои тежък мач за отбора му срещу Лудогорец в събота на стадиона под Аязмото от 18:00 часа. Билетите за срещата са по 5 лева - предварителна продажба на касите на Булсатком и 7 лева в деня на мача на касите на стадиона.

"Всички виждаме, че противникът е нов отбор, не мисля че Лудогорец играят твърдо, напротив имат добри футболисти и не са ритачи", каза Илиев, цитиран от БТА.

Наставникът на старозагорци заяви, че не иска да се връща и коментира гостуването на Берое в Ловеч.

"Няма смисъл да коментираме вече този мач защото мислим изцяло за двубоя срещу Лудогорец. След мача ни в Ловеч потърсихме вината в себе си и смятам че футболистите ми могат да вдигнат играта си с 20-30 % от това, което показаха срещу Литекс, но видяхте че се раздадоха на терена. Има психологическа бариера, че трудно можеш да играеш на някои стадиони", каза още Илиев.

Според него самочувствието се гради с победи на терена. Илиан Илиев няма да разчита за мача срещу Лудогорец на халфа Слави Жеков и нападателя Георги Божанов, които още не са готови напълно за игра, въпреки че тренират с отбора.

Документите на 29-годишният сръбски халф Славен Станкович още не са пристигнали в Стара Загора и най-вероятно той ще гледа новите си съотборници от трибуните.

"Не мога да кажа, дали документите на Станкович ще пристигнат до петък и затова вероятно ще пропусне мача", добави Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари