Крауч: Не знам къде ще бъда следващия сезон

12:45
Крауч: Не знам къде ще бъда следващия сезон
Питър Крауч възнамерява да говори с Рафа Бенитес относно своето бъдеще в клуба, тъй като футболистът няма желание да прекара още един сезон на резервната скамейка.

Нападателят на Ливърпул и Англия е разочарован от факта, че през този сезон е взел участие едва в 9 срещи и може да напусне "Анфийлд" това лято.

Крауч каза: "Това, което трябва да направя е да говоря с мениджъра. Когато всичко необходимо бъде казано, ще съм наясно, но не мисля, че ще мога да прекарам още един сезон като този."

"За 38 срещи в рамките на един сезон, едва ли само 9 са тези, в които сте желали да започнете като титуляр."

"Аз трябва да говоря с Бенитес и да разбера какви са неговите планове. След нашата среща ще премисля нещата."

"Продължавам да се трудя упорито и дори получих повиквателна за двата мача на националния отбор през лятото, но преди да се концентрирам за тях, първо трябва да говоря с мениджъра."

"Трябва да знам, какво той ще иска от мен за следващия сезон и дали неговите желания ще се посрещнат с моите. Аз искам да се чувствам необходим. Имам няколко въпроса към него и съм убеден, че и той има към мен също."

"Така че, възнамерявам да говоря с мениджъра и ръководството на клуба и едва тогава ще знам със сигурност дали ще бъда тук и през следващия сезон."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasho75
08.05.2008 14:27

А бе кво ще говориш с тоя,направо си тръгвай