Илиев може да използва Станкович срещу Лудогорец

17:03
Илиев може да използва Станкович срещу Лудогорец
Сръбският офанзивен полузащитник Славен Станкович бе картотекиран в БФС и ще е на разположение на треньорското ръководство на Берое за предстоящия мач с Лудогорец утре, съобщава сайтът на старозагорци.

Единствено от Илиан Илиев зависи дали полузащитникът ще попадне в групата и ще запише официален дебют със зелено-бялата фланелка.

Славен Станкович е роден на 5 януари 1982 г. в Белград. Започва футболната си кариера в Рудар (Косовска Митровица), а на 15 годишна възраст преминава в школата на Земун, където започва и професионалната му кариера. През 2005 г преминава в Хазар Ленкоран (Азербайджан). След това играе последователно за Вождовац (Белград), Вардар (Скопие), Работнички (Скопие), Слобода Пойнт Севойно (Ужице) и Земун.

Той се присъедини към Берое на 19 юли в сръбският курорт Златибор, където старозагорци бяха на подготовка. Ден по-късно полузащитникът взе участие в контролата срещу Спартак Златибор вода (Суботица) и отбеляза първия гол за победата с 2:1. Във втората контрола Станкович отново бе титуляр и също прати топката в мрежата на противника, но попадението бе несправедливо отменено, поради засада.

С изявите си Станкович впечатли треньорското ръководството и му бе предложен договор за 2 години. Единствената пречка пред сърбина да дебютира преди седмица бе работната виза, която вече е факт и футболистът бе картотекиран в БФС.

След днешното последно занимание Илиан Илиев ще определи групата за домакинството на Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация