Лампард: Може и да изпуснем Шампионската лига

13:20
Лампард: Може и да изпуснем Шампионската лига
Лидерите на Челси Франк Лампард и Джон Тери заявиха, че новият мениджър на тима Гуус Хидинк може напълно да разчита на тях, въпреки че те са шокирани от уволнението на бразилеца Луиш Фелипе Сколари.

"Тери е капитан на отбора, а аз съм негов заместник и мога да потвърдя, че всички футболисти ще помагаме на навия наставник и ще направим всичко възможно Челси да излезе от моментната криза", заяви Франк Лампард.

"Хидинк е голям специалист и е постигнал много на клубно и национално равнище. Неговите методи на работа очевидно дават добри резултати", каза още халфът на "сините".

В момента Челси се намира на 4-о място в класирането на Висшата лига и Лампард вярва, че отборът има сили да се нареди сред участниците в Шампионската лига през следващия сезон.

"Ние сме под голяма заплаха, защото ако не се класираме в челната четворка, това ще бъде пълен провал. Мястото ни в Шампионската лига не е гарантирано и трябва да се борим сериозно за него. В момента имаме преднина от 5 точки пред Арсенал и ще дадем всичко от себе си, за да я задържим", каза още Франк Лампард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

grama21
13.02.2009 21:09

Мястото ни в Шампионската лига не е гарантирано и трябва да се борим сериозно за него ------ на кой е гантирано тогава че неразбирам

kali_92
13.02.2009 19:41

какво може то че ще я изпуснат е ясно *wink*