Трима се завръщат за Юнайтед, Рууни отпада за мача от ФА Къп

13:45
Трима се завръщат за Юнайтед, Рууни отпада за мача от ФА Къп
Рио Фърдинанд, Патрис Евра и Джонатан Евънс са готови за мача от ФА Къп на Манчестър Юнайтед срещу Дарби Каунти. За сметка на тях нападателят Уейн Рууни получи още почивка и няма да бъде рискуван за неделното гостуване на "Прайд парк", съобщи сайтът на "червените дяволи".

Фърдинанд пропусна контролата на Англия с Испания заради болест и въпреки че не участва в днешната тренировка на тима в Карингтън, ще започне като титуляр в неделя. Евра пък се оправи от травма в крака, получена по време на победата над Челси на 11 януари, докато Джони Еванс преодоля болки в глезена.

Асистент-мениджърът на Юнайтед Майк Фелан заяви: "Има няколко дни до мача, но Еванс и Евра тренират, така че те са ОК. Рио не тренира днес. Той се чувства обаче по-добре и се надяваме да участва в утрешната тренировка. Той също трябва да бъде налице за мача с Дарби."

Фелан поясни на днешната пресконференция, че мениджърът сър Алекс Фъргюсън е заминал за семейно погребение. Дясната ръка на боса на Юнайтед освен това допълни, че медицинския щаб на клуба наблюдава състоянието на Уейн Рууни и няма да се бърза с неговото пускане в игра.

"Все още преценяваме състоянието на Уейн. Той работи усилено, но няма да избързваме с него. Имаме няколко големи мача, които наближават, така че той ще бъде напълно готов много скоро", допълни Фелан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Joreto78
13.02.2009 16:37

Загуба ама друг път.
Може но след 2 месеца евентуално. *devil*

Safabet
13.02.2009 14:58

за кой тая неделна загуба че не ми е ясно малко.