Вили Вуцов: Излизаме срещу ЦСКА за победа!

16:35
Вили Вуцов: Излизаме срещу ЦСКА за победа!
Обичам Левски, ще дам всичко от себе си за този клуб, твърди новият наставник на "сините"

Бившият наставник на Калиакра и нов треньор на Левски Вили Вуцов се появи на "Герена" в ранния следобед. Той пристигна с бившия помощник на Станимир Стоилов, Емил Велев-Кокала. Ето какво каза пред представител на winner.bg Вили Вуцов.

- Г-н Вуцов, след Вас ще пристигнат ли в Левски Георги Иванов-Гонзо и Седрик Бардон?

- Двамата са много добри футболисти, любимци са на "синята" публика. Ще се радвам да работя с тях.

- Мъри Стоилов се оплакваше, че играчите на футболистите на Левски не притежават характер, а двамата май го имат в изобилие?

- Искам всички в Левски да имат борбен дух и характер, а не само отделни единици.

- Кога разбрахте, че ще поемете Левски?

- Във вторник знаех за голямата възможност... Не крия , че много се зарадвах... Щастлив съм, че съм поканен, заради онова, което съм показал, че мога да върша.

- Как ще приемете плакатите в сектор "Б", които "сините" ултраси се канят да издигнат срещу вас във вечното дерби на ЦСКА-Левски?

- Аз съм един от тях, един от сектор "Б". Много мачове съм изгледал от "синята" агитка. Съзнавам, че ще има запалянковци, които да не приемат моето идване на "Герена". Все пак се надявам успехите да работят за мен и полека-лека да спечеля доверието на всички почитатели на Левски. Завършил съм спортното училище в Левски, играл съм като офанзивен полузащитник във всичките възрастови групи в школата на "сините". Обичам Левски, ще дам всичко от себе си за този клуб. Надявам се да успея да върна отбора на моето сърце там, където му е мястото - на първото място в класирането.

- Как ще отречете слуха, че вечното дерби ЦСКА- Левски е уредено за реми?

- Има три възможности за тази среща – победа, равен или загуба. Ще поръчам на футболистите ми да играят за победа, ще се моля мача да не завърши хикс, поради много причини... Слухове е имало и ще има. Какво искате, при всеки слух да се отказвам, да гледам нещата отстрани?! Не съм пъзльо! Излизаме срещу ЦСКА за победа!

- Според слуховете, Тодор Батков, както и съседите в кооперация на "Г. М. Димитров" Иван Вуцов и Стойчо Младенов са имали среща и са договори ремито във вечното дерби?

- Карате ме да се усмихвам...Ако това е така, защо на мен задавате въпроса.

- Не се ли плашите, че ще намерите Левски, който не е в добро състояние?

- Положението не е розово, но имам идеи как да се оправят нещата.

- Какво е първото нещо, което ще се опитате да направите?

- Да повдигна духа на момчетата. Те от това се нуждаят. Важното е да се представим добре срещу ЦСКА. Левски винаги ще се стреми да взема максималното, с нападателен, атрактивен футбол.

- Притеснителен е и факта, че сте набеден в приятелски отношения с Антон Генов, рефер на ЦСКА- Левски. Медиите радзуха, че неотдавна сте били засечен с него във варненската дискотека "Час Пик"...

- Защо не говорим за футбол, а само за разни слухове, интриги, спекулации. Пък и може би не трябва да контактувам с футболни хора, може би трябва да живея в изолатор.

- Добре, какъв стил на игра ще изградите в Левски?

- Левски вече има изграден стил на игра, бързо не мога да променя нещата. Ценя онова, което са направили Станимир Стоилов и помощниците му. Моите уважения към онова, което са направили за Левски.

- Ще оставите ли Емил Велев- Кокала в своя щаб, който бе набеден за "Поп Кръстьо" в щаба на Мъри Стоилов? Според някои Велев е докладвал на Батков всичко, което е ставало в съблекалнята... Ще вземете ли в щаба на Левски вашите приятели Кирил Вангелов и Тони Здравков?

- Ще видим. Времето ще покаже. Само да ви припомня, че Тони Здравков е старши-треньорът на Калиакра, а аз бях метиджър на клуба. Иначе слухове, приказки. Моята работа е да тренирам футболистите на Левски, а не да опровергавам слуховете.

- Как се разделихте с Калиакра?

- На много отбори бих отказал и бих останал в Калиакра. Но на Левски не можех да откажа. Иначе с радост бих продължил работата си в Каварна. Там бях събрал мъжкари и с удоволствие бих довършил нещата.

- Доволен сте, че си заминахте с победа на Калиакра?

- Победихме Родопа с 1:0, тъй като разчитаме на своите възможности. Убеден съм, че Калиакра има място в "А" група, защото практикува качествен футбол. Няма как да не съм удовлетворен от престоя си в Каварна, не виждам причини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dracula_88
09.05.2008 09:06

Ще подскача на "Армията" като маймуна при всеки гол на ЦСКА! Клоун, дано да го уволним с някоя убедителна победа над ЛС!

Boban_
09.05.2008 00:58

Е,аз си слагам ръка на сърцето и го отричам - между другото смееш ли да сложиш една хилядарка за ЦСКА защото аз ще сложа на ЛЕВСКИ въпросната хилядарка

neu
08.05.2008 21:24

Вуцов има да скача и да вика, и да се оплаква от съдиите... и така нататъка, както прави винаги!... а иначе ЦСКА ще ги разплачат много , не защото съм ЦСКА-р а защото просто в момента са по добри и няма човек, който да сложи ръка на сърцето и да го отрече!

nikatapz
08.05.2008 20:17

Против съм смяната на Мъри съм но смятам че е време и ВИлИ да бие чорбата с отбора на ЛЕВСКИ

MVP_
08.05.2008 19:27

Против съм смяната на Мъри, но все си мисля едно. Тоя човек вкара Черно Море в 6-цата за първи път от много години, вижте какво направи с Калиакра и не съм убеден, че той не е подходящ. Да луд е, гледал съм го много пъти тук във Варна и наистина си е ненормалник, но поне винаги взема някакво отношение за нещата. От такива коментари тип "няма да коментирам съдията" и никакво вкарване на емоции просто е дразнещо понякога да се гледа как човека който би трябвало да отговаря за отбора (треньора) понякога сякаш не му пука или само се оправдава за загубен мач. Говоря по принцип, а не за даден треньор или човек. Това е лично моето мнение!

laryk
08.05.2008 18:18

ето това чаках да видя левски толкова рамазани че да се стигне до тук Вуцов да ги води а всички знаеме че Вуцов е ГУЦА

barakyda
08.05.2008 18:12

вуцов и гибона,голям смях ,ще пада.батков този път, ще фалира. бедните,ще забогатеят,ха ха ха.

siboko
08.05.2008 17:44

Тоя палячо ще ни забавлява по стадионите.левски и без това си бяха смешници а сега просто нямам думи

Chacho111
08.05.2008 17:30

Циркът започва, настанете се удобно на първи ред и се наслаждавайте....