Юнайтед закова Роналдо на 95 милиона евро

16:10
Юнайтед закова Роналдо на 95 милиона евро
С 95 милиона евро ще трябва да олекне всеки клуб, който иска да има в състава си Кристиано Роналдо. Това е цената, на която Манчестър Юнайтед закова футболиста, съобщава "АС".

Ако желанието на Реал Мадрид да купи Роналдо е толкова голямо, то "Белия балет" трябва да плати именно тази сума. Според фамилията Глейзър, собственици  на "червените дяволи", цената е напълно реална и дори съобразена със световната финансова криза. Мениджърът на Роналдо Хорхе Мендес лично е договорил с шефовете на Юнайтед въпросната клауза в договора на футболиста, която може да прати носителя на "Златната топка" в друг отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vini11
14.02.2009 16:54

не не по темата но немислите ли че е време да смените анкетата ? *wonder*

PRI_A_TEL
14.02.2009 16:19

Това е цената от която се започва, а не цената на която се купува! Това означава че всеки клуб които иска да го купи ще трябва да плати към 120-130 милиона за Роналдо което го прави непродаваем на практика дори и ако Реал Мадрид извадят толкова пари, което е малко вероятно, тъи като те имат около 100 за следващия сезон и то при положение че ще купуват Роналдо, ако не ще имат около 30 поради 70-те които ще се отпуснат от банка само при положение че ще се трансферира точно този играч.