Хлеб напуска Арсенал?

11:10
Хлеб напуска Арсенал?
Агентът на Хлеб призна, че неговият клиент ще напусне Арсенал през лятото. Беларуският халф на "топчиите" е спряган за ново попълнение в състава на Интер. Италиянският клуб отдавна следи събитията около 27-годишния футболист и явно времето за водене на преговори е наближило.

Старши треньорът на Арсенал Арсен Венгер вече се лиши от услугите на Матю Фламини за следващия сезон, след като последният подписа контракт с Милан, а ето, че сега и друг основен стълб в халфовата линия на отбора желае да напусне в посока Италия.

Пред беларуската преса агента на Хлеб, Николай Шпилевски заяви: "На Александър му предстои да направи изключително важна крачка в неговия живот."

"Той желае да напусне "Емиратс" в момент, когато те му предложиха нов дългосрочен договор с по-добри параметри. Само времето ще покаже дали решението да напусне настоящия си клуб е правилно, но със сигурност връщане назад няма. В следващите две седмици всичко ще бъде ясно."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
09.05.2008 22:07

Аве да заминава,че ми писна отнеговите протакания.Двамата с Фламини ламтят за пари,единият си постигна своето и замина.Да видим другия...

seriosblack
09.05.2008 14:59

Според мен Хлеб се опитва да получи по-добър договор.Тоя номер не се прилага нито за първи нито за последен път.