Реал Мадрид започна офанзива за Карлос Тевес

10:22
Реал Мадрид започна офанзива за Карлос Тевес
По всичко изглежда, че Манчестър Юнайтед и Карлос Тевес ще се разделят след края на настоящия сезон.

Реал Мадрид е стартирал преговорите за привличането на нападателя, съобщава "Кориере дело спорт". Шефовете на "белия балет” са влезли в контакт с агента на играча и са предложили на Тевес четиригодишен договор и заплата от 3,5 милиона евро на сезон. Аржентинският нападател е резерва в тима на Манчестър Юнайтед и за напускането му се говори отдавна. Сумата, която Реал ще трябва да плати за Тевес е 35 милиона евро.

Възможността "червените дяволи" да предложат нов договор на Тевес е малка, но все още съществува. Ината и егото на Сър Алекс Фъргюсън могат да задържат нападателя в Манчестър. Преди време мениджърът сподели, че "не би продал на Реал дори и вирус".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CRonaldo_fen
15.02.2009 14:05

Не съм фен на Тевез и няма да се разочаровам, ако той напусне Юнайтед. Мисля, че за негов заместник, при евентуално напускане, най-подходящ ще бъде Бензема от Олимпик Лион. Ясно е, че французина няма да се задържи още дълго в Олимпик. Сър Алекс одавна има интерес към нападателя на Френския Шампион. Лично аз ще съм много довелен, ако Бенезема премине в Юнайтед, а Тевез може би със сигурност, ще напусне Юнайтед. *wink*