Арабска финансова инжекция за \"Титан\" и ЦСКА

10:45
Арабска финансова инжекция за \"Титан\" и ЦСКА
Сериозна финансова инжекция от арабски шейхове очакват новите собственици на ЦСКА. Инвеститори от Близкия изток ще спонсорират "армейците" веднага щом "Титан" финализира сделката по закупуването на клуба, съобщава "Меридиан Мач".

След като сделката стане факт, шефовете на "червените" ще обявят и арабските си партньори. Според информациите, новият спонсор на ЦСКА ще бъде инвестиционен фонд, който се занимава със строителство, реклама и сметопочистване. Въпросният спонсор и "Титан" са партньори в общ проект за изграждане на ваканционно селище в Бяла.

Ако арабските пари потекат в посока ЦСКА, то поне по това ще успеем да се доближим до мащабите на Висшата лига в Англия, където богати шейхове купуват отбори и наливат маса пари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aivano
16.02.2009 16:25

Всеизвестно е ,че черевните са единственният български отбор с ТРАЙНИ успехи в евротурнирите и затова на тях би им приличало даса там!Видяхме преди 2 години какво направи недоразумението чиито "собственик" е Батков и ръководен от настоящия национален треньор!
1-17 голова разлика ,което прави -16 ,а това е какво-о-о-о?Да познахте,толкова бе разликата в точките във тазгодишното първенство! *smile* *party*

DoN_vOLen
16.02.2009 14:27

шампионска лига идваме ама се бъэикаме *joking*

PRI_A_TEL
15.02.2009 15:26

ПАри от буклуци текат към ЦСКА, звучи като сбъдната мечта, блян невероятен. Мисля че ЦСКА само така ще направят отбор като харчат парите на другите, а не като привличат млади играчи които да продават за добри пари след време, както правят Аякс, Порто, Бенфика, и много други отбори в страни с мащабите на България. По добре да си цъкат с 28-29 годишни играчи и да харчат парите от буклуци явно за това ни бива нас Българите само- За далавера!!! само се чудя докога ще има балъци да ни обръщат внимание.

Lucas_Podolski
15.02.2009 14:47

Пичовеееее колко сте зле. Като прочетете това и си мислите че парите идват в цС*ка, ама не Сашо си пълни гушата и скоро ше се наложи да си продадете и малкото останали футболисти. Честитио финансожа инжекция за Титан и Томов

koko13
15.02.2009 14:40

аре армейци да покажем кой сега е номер 1 ако и дойдат шейховете няма кой да ни спре и най накрая ще влезем в шампионската лига *evil*

wba
15.02.2009 13:08

Шампионска лига идваме *devil* *joking*