Юве се провали у дома, Фиорентина навакса три гола пасив

17:58
Юве се провали у дома, Фиорентина навакса три гола пасив
Ювентус се провали у дома и завърши 1:1 срещу Сампдория в мач от 24-я кръг на италианската серия А.

"Бианконерите" натиснаха и още в самото начало имаха удобни възможности да открият резултата. Гол обаче падна в тяхната врата. В 10-а минута Пацини получи хубав извеждащ пас от Антонио Касано и вкара за 1:0 в полза на гостите. До края на полувремето мачът се игра пред вратата на Сампдория, но Амаури и Алесандро Дел Пиеро пропуснаха, а Павел Недвед на два пъти уцели гредата.

В началото на втората част греда удариха и гостите. Юве натика Сампдория в тяхната половина и след центриране на Себастиан Джовинко в 61-а минута Амаури с глава изравни. Дел Пиеро уцели гредата в 63-а минута, а при последвалото разбъркване играчите на Ювентус не успяха да довкарат. В 82-а минута вратарят на гостите извади хубав удар на Джовинко.

Дженоа не успя да победи Фиорентина у дома, след като водеше с 3:0 в битката между двата отбора за зона "Шампионска лига".

Домакините поведоха в 12-а минута с гол на Тиаго Мота. В 31-а минута Дженоа остана с човек по-малко след втори жълт и червен картон на Джузепе Биава. Въпреки това в 38-а минута Рафаеле Паладино покачи на 2:0. След почивката Диего Милито вкара трети гол за своите в 56-а минута от дузпа. Също от бялата точка, Адриан Муту върна един гол 4 минути по-късно. Отново румънеца в 82-а и 90-а минута изравни за крайното 3:3.

Ето и останалите резултати:

Аталанта – Рома 3:0
Каляри – Лече 2:0
Киево – Катаня 1:1
Реджина – Палермо 0:0
Сиена – Удинезе 1:1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация